12 czerwca 2012

Nowości filcowe

Przedstawiamy nowości w naszym sklepie: szale jedwabno - filcowe.

Szal wykonany techniką nunofilcu na zielonym jedwabiu, brzegi wykonane dwustronnie z delikatnej i przyjemnej w dotyku wełny australijskiej (18 mikronów). Całość szala zdobi motyw liścia.
Czerwona filcowa broszka w zestawie.
Długość: 180 cm
Szerokość: 26 cm



Duży szal wykonany techniką nunofilcu na czarnym jedwabiu, brzegi wykonane dwustronnie z delikatnej i przyjemnej w dotyku wełny australijskiej (18 mikronów). Szal zdobią czerwone kwiaty wykończone żółtym surowym jedwabiem oraz zielonymi listkami.
Długość: 212 cm
Szerokość: 40 cm



Szal wykonany techniką nunofilcu na białym jedwabiu, brzegi wykonane dwustronnie z delikatnej i przyjemnej w dotyku wełny australijskiej (18 mikronów). Brzegi wełniane w kolorze mlecznej bieli przenikają sią z różnymi odcieniami szarości stworzonymi przez wełnę oraz połyskujący w świetle silk laps. Gra odcieni i struktur.
Długość: 174 cm
Szerokość: 31 cm





Szal wykonany techniką nunofilcu na fioletowym jedwabiu, brzegi wykonane dwustronnie z delikatnej i przyjemnej w dotyku wełny australijskiej (18 mikronów). Całość wykonana jest w kolorystyce fioletów z domieszką ciepłej żółci, bieli i różu. Dodatkowej faktury dodają wełniane loki, surowy jedwab, silk laps oraz elementy tkaniny jedwabnej.
Długość: 172 cm
Szerokość: 31 cm
 



Szal wykonany techniką nunofilcu na turkusowym jedwabiu, brzegi wykonane dwustronnie z delikatnej i przyjemnej w dotyku wełny australijskiej (18 mikronów). Szal inspirowany jest morską bryzą i lazurową kolorystyką. Nitki surowego jedwabiu pięknie odbijają światło. Idealny na letnie wieczory.
Długość: 164 cm
Szerokość: 29 cm



Szal wykonany techniką nunofilcu na szaro-fioletowym jedwabiu, brzegi wykonane dwustronnie z delikatnej i przyjemnej w dotyku wełny australijskiej (18 mikronów). Końce szala zdobią ażurowe motywy inspirowane bąbelkami, przechodzące dalej na jedwab.
Długość: 156 cm
Szerokość: 27 cm



Szale dostępne są w Sklepie - Galerii

3 komentarze: